Parts d'un ordinador

Description

A aquestes fitxes aprendras altres parts de l'ordinador de les que no et solen parlar.
Anonimo .
Flashcards by Anonimo ., updated more than 1 year ago
Anonimo .
Created by Anonimo . about 5 years ago
40
0

Resource summary

Question Answer
La bios és l'encarregada de l'arranc de l'ordinador, revisa tots els components com la RAM , el disc dur ... i els comunica a tots La bios és l'encarregada de l'arranc de l'ordinador, revisa tots els components com la RAM , el disc dur ... i els comunica a tots.
La targeta de vídeo és l'encarregat de mostrar les imatges i text que s'observa en el monitor. Són les que envien senyal al nostre monitor, televisor o projector. La qualitat de la targeta de vídeo en una computadora que influeix sobretot a l'hora de jugar, editar vídeo o 3D.
El cercle de color platejat que vegeu a la imatge és una pila que manté l'ora de l'ordinador a hora mentre aquest està apagat.
La ventilació dels components també és la més important perquè sense ella tots els components es trencarien aquesta ventilació és l'encarregada de refrigerar el processador.
La ventilació de la caixa realment és el més important perquè sense ella tots els components es trencarien aquesta ventilació és la que crea un corrent d'aire continu a la caixa de forma general.
El chipset és el circuit que realitza la funció de coordinar la transferència de dades dels diferents components.
Per a que l'odinador funcione necessita utilitzar un tipus de memòries anomenat memòria RAM (Random Access Memory) i és la que utilitza el sistema operatiu i la majoria de les aplicacions per a carregar les instruccions que posteriorment executarà el microprocessador i altres dispositius del CPU.
Els ports PCI, PCI Express o AGP són ports amb una velocitat de transmissió de dades molt elevada , a causa d'açò ací és connecten components com targetes de xarxa, gràfiques ...
Show full summary Hide full summary

Similar

Test: "La computadora y sus partes"
Dayana Quiros R
Mapa Conceptual Hardware y Software
Jeferson Alfonso Alvarado Suarez
Abreviaciones comunes en programación web
Diego Santos
DISPOSITIVOS DE ALMACENAMIENTO
Esteban Bravo3B
Examen de informática básica
Cova M
Test Diagnóstico de Informática Básica
victorlobato2009
Evolución de la Informática
Diego Santos
FUNDAMENTOS DE REDES DE COMPUTADORAS
anhita
Excel Básico-Intermedio
Diego Santos
Introducción a la Ingeniería de Software
David Pacheco Ji
La ingenieria de requerimientos
Sergio Abdiel He