SAAC amb ajuda

Description

flashcards SAAC amb ajuda
Cristina Cardona Romero
Flashcards by Cristina Cardona Romero, updated more than 1 year ago
Cristina Cardona Romero
Created by Cristina Cardona Romero over 3 years ago
169
0

Resource summary

Question Answer
Què diferencia un SAAC amb ajuda d’un SAAC sense ajuda? L'usuari d'un SAAC amb ajuda necessita d'un suport extern per emetre el missatge, en el cas d'un SAAC sense ajuda, en canvi, només s'utilitza el cos de l'usuari.
Els sistemes de representació ordenats segons el nivell cognitiu que cal que tingui l’usuari són: Objectes reals Objectes miniatura Fotografies Sistemes pictogràfics: SPC/ARASAAC Sistemes ideogràfics: Bliss Sistemes codificats: Ortografia Tradicional, Braille
Els suports comunicatius els classifiquem segons la seva complexitat tecnològica. Digues en quina categoria poses: Etran, ordinador, llibreta, dispositiu iOS. Senzills: Etran, llibreta Complexos: Ordinador, dispositiu iOS
Quines formes d’accés al SAAC amb ajuda hi ha? directa, escaneig, codificada
Explica la forma d’accés directa i en quin cas es pot utilitzar En la forma d’accés directa l’emissor assenyala l’element representatiu de forma directa amb el dit índex, un licorni, el ratolí… És necessari que l’emissor tingui bona mobilitat en les mans i en el cap (en el cas del licorni)
Defineix la forma d’accés en escaneig. L’escaneig és una tècnica per al qual una persona o un aparell van proposant i mostrant successivament els diferents elements del sistema per tal que l’emissor en faci l’elecció.
De quina forma accedim a aquest sistema de comunicació? Forma d'accés codificada. L'usuari assenyala amb la mirada la posició i el color de la lletra que vol dir.
Show full summary Hide full summary

Similar

History of Psychology
mia.rigby
Biological Psychology - Stress
Gurdev Manchanda
Bowlby's Theory of Attachment
Jessica Phillips
Psychology subject map
Jake Pickup
Psychology A1
Ellie Hughes
Psychology | Unit 4 | Addiction - Explanations
showmestarlight
Memory Key words
Sammy :P
The Biological Approach to Psychology
Gabby Wood
Chapter 5: Short-term and Working Memory
krupa8711
Cognitive Psychology - Capacity and encoding
T W
Psychology and the MCAT
Sarah Egan