O GoConqr está de visual novo! Conte para nós o que você achou.

Módulo 4 de 13 · Texto

OCR GCSE MATHS NOVEMBER 2018: PAPER 1 FOUNDATION

Favour Osibodu

Question 1 )

a) you know how to answer this question

b) i. Germany

ii. 25

iii. 6

Question 2 )

a) cylinder

b) put a 90-degree angle on the right

Question 3 )

320 x 1.14 = 364.80

answer: 364.80

Question 4 )

a) I. 20

ii. 5

iii. 11

iv. 27

b) 7

Question 5 )

a)  1 : 19

b) 8 x 1.5 = 12

answer: 12

Question 6 )

a)  x = 10 

b) x = 4

Question 7 )

a)  81.5

b) 0.00569

Question 8 )

y = x / 3 + 9

Question 9 )

140 / 7 = 20

4 x 20 = 80.   3 x 20 = 60

80 / 5 = 16    60 / 4 = 15

answer: 15

Question 10 )

Question 11 )

a)  (2,4)

b) you can answer this question

Question 12 )

 8 + ( 3 x 5 ) = 23

answer: 23

Question 13 )

circumference of a circle =  pi x diameter

pi x 10 = 31.41

answer: 31.42

Question 14 )

a) i.   x = 7

ii.  x = 12

b) 9x ( 2x + 1 )

Question 15 ) 

a)  

Question 16)

5x + 3 +  7x + 4  + 9x - 10 + 2x + 3 +  5x + 8 = 28x + 8

(28x + 8) / 4 = 7x + 2

answer : 7x + 2

Question 17 )

2pm - 8:30pm = 6.5 hours

12 x 6.5 = 78

78 x 2 = 156 ( thursday and friday)

12 x 1.5 = 18

18 x 5 = 90 ( Saturday)

156 + 90 = 246

answer: £246

Question 18 )

20, 40, 80 , 100 , 120 , 140

35 , 70 , 105 , 140

LCM = 140 minutes

140 minutes = 2 hours and 20 minutes

8:30 + 2 hours and 20 minutes = 10:50 

answer : 10:50

Question 19 )

Question 20 )

square root  30 to the power of  2  minus   8.4 to the power of 2

answer : x = 28.8

Question 21 )

60 x 2.25 = 135

135 - 125 = 10

10 / 125 = 0.08

0.08 x 100 = 8

answer: 8 

Question 22 )

Question 23 )

 6400 x 1.025 to the power of 8 = 7,797.78

6400 + 6400 x 0.027 x 8 = 7782.4

7,797.78 - 7,782.4 = 15 .38

answer: 15.38

 

 

Question 24 )

a)        you know how to answer this question

b) 0.4 x 0.3 = 0.12

answer: 0.12            

Question 25 )

7r + 15c = 7.00

7 ( c + 0.12 ) + 15 = 7.00

7c + 0.84 + 15c

15c + 7c = 7.00 - 0.84

22c = 6.16

c = 0.28

answer : 0.28

Question 26 )

33 - 5n

Question 27 )

a)       Laptop      both        Ipad      neither

                19            12         36               5

b) 19 + 12 + 36 + 5 = 72

answer: 36 /72

Instruções

Para avançar no curso, envie uma tentativa deste quiz. Você pode enviá-la depois da última pergunta.

Ir para o módulo escolhido

Fale Conosco

Sobre o que é sua mensagem?

O que você acha do novo visual?

Você gostou?