O GoConqr está de visual novo! Conte para nós o que você achou.

Módulo 3 de 13 · Texto

OCR GCSE MATHS JUNE 2019:PAPER 3 FOUNDATION

Favour Osibodu

Notes:

Question 1)

a) obtuse

b) 45

Question 2)

a) 3 : 7

b) 50 / 20 = 2.5

answer: 2.5

Question 3)

5 x ( 3 -1) = 10

(3 + 6 - 2) / 2= 3.5

Question 4)

40 x 0.2 = 8

answer: 8

Question 5)

a)  10

b) 1

Question 6)

a) 30, 60, 90, 120, 150

b) 30

Question 7)

a)  (2.3)

b) watch a yt video

Question 8)

3(4) - 5 = 7

answer = 7

Question 9)

a) you know how to answer this question

b) 64 dots because 8 x 8 = 64

c) 14

Question 10)

a)  Gaming

b) if you simplify 150/ 360 

c)

150 + 90 + 30 = 270 

360 - 270 = 90

360 degrees = 300 minutes

( divide by 4)


90 degrees = 75 minutes

75 minutes = 1 hour and 15 min

answer = 1 hour and 15 minutes

Question 11)

a) 12

b)

                                  vanilla       /      lemon       /    chocholate

wafer = 24                  4                        10                      10

no wafer = 41           12                        15                    14

c)  V = 4 + 12 + 9 + 1 = 26

L = 10 + 15 + 10 = 35

C = 10 + 14 + 11 + 4 = 39

answer : chocolate is the most popular

Question12)

35 - 5 = 30

4x = 30

30 / 4 = 7.5 

x = 7.5

answer: 7.5

Question 13)

(240 / 40) x 1.3 x 4.5  = 35.1

answer: 35.1

Question14)

14 000 - 10 000 / 1700 = 2.35

answer : 3

Question 15)

a)  200 / 50 = 4

7 x 4 = 28

answer : 28g

b)  (9/ 8) x 10 = 11.25

answer : 11 .25

Question 16)

Question 17)

a) 

6 . 48 x 10 to the power minus 5 as an ordinary number = 0.0000648

b) 

Question 18)

 

Question 19)

a)

Question 20)

Question 21)

 23/ 50 x 300 = 138

(300 - 138) / 3 x 2 = 108

answer: 108

Question 22 )

Question 23 )

Question 24 )

Question 25 )

no because 6/10 = 0/6 and 11/ 15 = 0.7

Question 26 )

a) 4.045 and 4.055

b) 4

Question 27 )

( x + 5) ( x -2) 

answer: x = -5 and x = 2

Question28 )

a)  I. h to the power of 0

ii. f to the power of 6

my answers:

Instruções

Para avançar no curso, envie uma tentativa deste quiz. Você pode enviá-la depois da última pergunta.

Ir para o módulo escolhido

Fale Conosco

Sobre o que é sua mensagem?

O que você acha do novo visual?

Você gostou?