O GoConqr está de visual novo! Conte para nós o que você achou.

Módulo 11 de 13 · Texto

OCR GCSE MATHS JUNE 2017: PAPER 2 FOUNDATION

Favour Osibodu

Notes:

Question 1 )

a) you know how to answer this question

b) you know this question

c) 18 / 60 = 0.3

0.3 x 100 = 30

answer: 30

Question 2 )

a) I.  7  1/4

ii.  63 / 7 = 9 

9 x 4 = 36

answer: 36

b) 4/5 = 0.8

7/9 = 0.77

answer: 4/5 is bigger because if you convert it into a decimal, the number is bigger.

c) 1/5 = 8/40   1/4 = 10/40

answer: 9/40

Question 3 )

a) 12.4 x 10 = 124 not 12.4

b) 6.45 x 4 / 3 = 8.6

answer: £8.60

Question 4 )

a)  I. 3.2

ii. 115

b)

Question 5 )

a) you know how to solve this

b) you know how to solve this

Question  6 )

a)  corresponding

b)

Question 7 )

1p coin -  3/10 = 6 / 20

6 x 1 = 6

2p coin - 2/5 = 8 /20

2 x 8 = 16

16 + 6 = 22

57 - 22 = 35

35 / 5 = 7

7 - 2 = 5

5/20 ( 5p coins )

1/20 ( 10p coins)

answer:  1p ( 6) , 2p (8), 5p (5), 10p ( 1)

Question 8 )

a) I.  11

ii.  1/16

b) 

(3) to the power of 2

answer: 9

c) 5

Question 9 )

a)

7 x 5 = 35 hours

420 / 35 = 12

answer : 12

b)

I. 20% is reasonable because she is only missing out one day.

ii.  420 x 0.8 = 336

answer = £336

Question 10 )

a)   I.  4 - n

ii. 2n

b)  4 x 4 / 3 

answer: 16 /6

Question 11 )

a) 18,29

b) 7

c)  y-x,  x+y,  2y + x

Question 12 )

a) to make it easier to work out the area

b) 6400 x 3 = 19,200

answer: 19,200

Question 13 )

a) just look at the answers

b) 9 x 6 = 54

answer: 54

Question 14 )

30/330 = 1/11

answer : 1/11

Question 15 )

160 / 2.5 = 64

answer: 64

Question 16 )

8 + 3 = 11

(6400 + 16200) / 11 

answer: yes

Question 17 )

a) x = y+3/7

b) I. you know how to solve this

ii. ( x+6)( x + 2)

Question 18 )

75 x 4 = 300

 300 - (76 x 2 ) = 148

answer: 69.76,76,79

Question 19 )

a) 11/3: 5/2

answer:  22:15

b) 90 + 132 + 36 = 258

answer: 258

Question 20 )

Question 21 )

a)

b) all the sides are the same length
 

my answers:

Instruções

Para avançar no curso, envie uma tentativa deste quiz. Você pode enviá-la depois da última pergunta.

Ir para o módulo escolhido

Fale Conosco

Sobre o que é sua mensagem?

O que você acha do novo visual?

Você gostou?